Rea!

Eduards Accessories Väskor | Näver Wallet Nature

SEK 1969.00 SEK 924.00

Näver Wallet är en plånbok med Eduards karaktäristiska flätade framsida och slät baksida. Plånboken stängs med dragkedja. Invändigt består plånboken av tre fack varav det mittersta stä…

I lager

Artikelnr: V-281/Q7400 Kategorier: , Taggar: , , ,

Beskrivning

Näver Wallet är en plånbok med Eduards karaktäristiska flätade framsida och slät baksida. Plånboken stängs med dragkedja. Invändigt består plånboken av tre fack varav det mittersta stängs med dragkedja. Mått ca 16,5×11 cm. Foder och innerficka av läder.
Tillverkad av vegetabiliskt garvat läder av hög kvalitet från Toscana, Italien. Vegetabilisk garvning är den traditionella metoden där garvning sker med organiskt material och naturliga extrakt.
Alla Eduards Accessories produkter levereras obehandlade för att du själv skall kunna påverka hur skinnet åldras.”Nature” är ett klassiskt vegetabiliskt garvat ofärgat naturläder där det ljusa naturlädret kommer förändras och mörkna när det utsätts för ljus, fukt och vardagsslitage. Vi älskar denna naturliga process som ger varje plånbok en unik prägel. Du kan själv påverka processen genom att behandla lädret med lädervårdsprodukter som ger skydd och näring.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Eduards Accessories Väskor | Näver Wallet Nature”

Copyright © 2023 hukgrabs.com - Alla Rättigheter Förbehållna.